Ak Parti Eski İlçe Başkanlarına Cumhurbaşkanından Teşekkür Belgesi Ve Plaket

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ak Parti Eski İlçe Başkanlarına Cumhurbaşkanından Teşekkür Belgesi Ve Plaket
A
a

Bilecik'in Pazaryeri İlçesinde Görev Yapmış Ak Parti İlçe Başkanlarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’In Göndermiş Olduğu Teşekkür Belgesi Ve Plaketler Takdim Edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde görev yapmış AK Parti ilçe başkanlarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göndermiş olduğu teşekkür belgesi ve plaketler takdim edildi.
AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, ilçede daha önce görev yapmış eski AK Parti ilçe başkanlarının partiye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan teşekkür belgesi ve plaketleri takdim etti.

"Bu görevler geçici, önemli olan ilçemiz için hayırlı hizmetlere sebep olmaktır"
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan, partiye hizmet etmiş tüm eski ilçe başkanlarına teşekkür ederek, "AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı yapmış olan Muhsin Turan, Rasim Ertuna, Rıdvan Cesur, Allattin Emral ve Mehmet Üstün’e partimiz adına yapmış olduğu hizmetlerden AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalı teşekkür belgesi ve plaketleri kendilerine teslim etti. Biz bir ailesiyiz, bu görevler hepimiz için geçicidir. Önemli olan partimizin bayrağını en önde taşımak" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi