AK Parti'den Eskişehirspor çıkışı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti'den Eskişehirspor çıkışı!
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan: Eskişehirspor şirketleşmeli

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, partinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, TFF 1. Lig'de mücadele eden Eskişehirsporlu oyuncularının antrenmanlara çıkmamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Çalışkan, “Eskişehirspor bizim hassasiyetlerimizden biridir fakat dernek statüsüyle bu işin çözülmesi kolay gözükmüyor. Borçların yoğunluğu belli. Dernekle yönetilen kulüp mutlak suretle şirketleşmeli ve profesyonel yönetilmeli. Şimdiki yönetimi kastederek bunu söylemiyorum. Yönetimler kulübü kendi şirketiymiş gibi görerek karını zararını doğru hesaplarsa başarı mutlaka gelir. Dönem dönem yardım kampanyaları oluyor, biz de katkı sağlıyoruz. Bunun ötesine geçmek ne derece doğru bilmiyorum fakat Eskişehirspor bu şehrin en kıymetlilerindendir."


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Rıdvan 2 Kasım 2019 17:32

Günaydın Zihni Bey..Yılmaz Hocam bu fikri yıllar önce Eskişehirspor bu hallere düşmeden önce zaten söylemişti. Ve konu ile ilgili de ne yardım gerekiyorsa yapalım demişti.

2 2 Cevap Yaz
Meraklı 2 Kasım 2019 13:46

Evet şirketleşsin. Hatta adı akeskişehir olsun. Stada seyirci başı 150 tlden anlaşsın hükümet. Stadıda 60 bin kişilik sayıp gelmeyen seyircinin parasınıda garanti etsin. Bir yıla borcu kalmaz kulübün.

2 3 Cevap Yaz
Basri savaş 2 Kasım 2019 00:41

Yılmaz hocammmmmm , şirketleşin demiş . Şirketleşirsek 250 tirilyon borcu bir gece ansızın gelecek ak sakallı dedemi ödeyecek . Hayatın pratiği diye bir şey vardır . Bir dedide dedi lafı gidiyor .

5 1 Cevap Yaz
Eses 1 Kasım 2019 23:11

Şirketleşinde kurtulun

4 4 Cevap Yaz
Erdem 1 Kasım 2019 17:48

Kimse kusura bakmasın Eskişehir bunu hakediyor. Alpay zamanında liderdik ve süper lig için en iddialı takimdik. sırf siyasi görüşünü belirtti diye adamı gönderdiler bir de bahane olarak ligde alınan kötü sonuçlar oynan kötü futbol vs diye birşeyler uydurdular. Size ne kardeşim adamın görüşünden desteklediği partisinden.işini yapsın yeter. Sonra Mustafa Denizli'ye getirdiler mal gibi. Biz herşeyi hakediyoruz. Üzülmüyorum.

7 9 Cevap Yaz
DKC 1 Kasım 2019 16:47

Bizde aynı fikirdeyiz,fakat zihni çalışkan beyfendiye mensubu olduğu partinin, yönettiği hükümet tarafından 2017 yılında galatasarayın 85 milyon dolarlık borcunun,beşiktaşın ise 60 milyon dolarlık borcunun bir çırpıda silindiğini hatırlatmak isteriz.Zira kendileri için zor birşey değil,hani diyorum ki; Ziraat bankasına bir talimat vermelerine bakar...

6 15 Cevap Yaz
eseslee 1 Kasım 2019 16:35

Bu arkadaşın zihni daha yeni çalışmaya başlamış. Yılmaz BÜYÜKERŞEN yıllardır demiyor mu Eskişehirspor dernek statüsünden kurtulup şirketleşmediği sürece başarılı olamaz diye?

5 19 Cevap Yaz
Boş Yapma Başkan 1 Kasım 2019 16:18

Hep laf!

5 10 Cevap Yaz
Emıne Yıldız 1 Kasım 2019 15:48

Bu onerıyı gecen sene Yılmaz hocamda yaptı yenı bır teklıf gıbı halka sunmayın

4 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi