AK Parti’de yeni istifalar gelebilir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti’de yeni istifalar gelebilir
A
a

İstanbul  İl Başkanı Selim Temurci’nin istifasının ardından ‘yola devam edilmeme’ kararı alınan başka il başkanlarının da istifasının istendiği, bu kapsamda önümüzdeki 10 gün içerisinde yeni istifaların gelebileceği belirtiliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bu süreçte değiştirilme ihtimali olan büyükşehir il başkanlarıyla ilgili dosyalar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuluyor. Son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan veriyor. Değiştirilen il başkanları yerine o ilin milletvekilleri arasında yapılan temayül sonucu da etkili oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylarla bizzat mülakat yaptığı da belirtiliyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci istifa etti

AK Parti İstanbul İl Kongresi`nde görevi 2015 yılında devralan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci görevinden istifa etti.

AK Parti İstanbul 5. olağan il kongresinde 8 yıldır İstanbul il başkanlığı görevini yürüten Aziz Babuşçu görevi 2015 yılında Selim Temurci`ye devretmişti. Babuşçu, 2007`de görevinden istifa edip Milletvekili adayı olan ve 3 dönem İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüden Dr. Mehmet Müezzinoğlu`nun yardımcısı olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak bu göreve atanmıştı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 11 Şubat 2018 00:21

cok beklersiniz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi