AK Parti'de sürpriz aday adayı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti'de sürpriz aday adayı
A
a

Eski İçişleri Bakanı ve Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın oğlu AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Sütiş Eskişehir

Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar, AK Parti’den Elazığ milletvekili aday adayı oldu. AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvurusu dün akşam saat 19.00’da sona ermişti.

Öten yandan, Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, AK Parti'ye başvuru yapan aday adayı sayısının 7 bin 329 olduğunu duyurdu.

Son Başbakan Binali Yıldırım Son Grup Toplantısı

''SON BAŞBAKAN OLARAK TEŞEKKÜR EDERİM''

Yıldırım, "Tam 12 kere milletin önüne gittik, millete hesap vermeye her zaman hazır olduk. AK Parti'nin 16 yıllık karnesi pekiyilerle dolu. Siz demokrasiye Türkiye'ye sahip çıktınız, Türkiye tübülansa düşmeden bugüne geldi. Son Başbakan olarak hepinize ülkem ve milletim adına çok teşekkür ediyorum. Büyük sorunları aşarak, büyük badireleri aşarak geldik. Kalleşlikler, ihanetler gördük. Saldırıları hep birlikte aştık. Ülkemiz üzerinde hesapları olan emperyalist tuzakları birlikte bozduk. Cumhurbaşkanımızın şahsında ülkemize saldırdılar. E- muhtıralarla, gezi operasyonlarıyla, 6-7 Ekim kalkışmasıyla, FETÖ, PKK kalleşliğiyle, 15 Temmuz darbe kalkışması ile mücadele ede ede bugünlere geldik. Milletin emanetine hep birlikte sahip çıktık. 16 Temmuz'da yaralarımızı sararak yolumuza kararlı bir şekilde devam ettik. Terörle başaramadıklarını, ekonomik terörle başarmak isteyenler bilsin ki, asla başaramayacaksınız."dedi.

Son Başbakan Binali Yıldırım Son Grup Toplantısı

''BELKİ PARTİMİZİN SON GRUP TOPLANTISINA KATILIYORUM''

16 yıllık başarımızı anlatacağız ama asla kibire kapılmayacağız diyen Yıldırım, "Bize bel bağlayan milletimizi hayal kırıklığına uğratmayacağız. Bugün belki de partimizin son grup toplantısına katılıyorum. Rabbime hamd olsun. AK Parti olarak geleceğin Türkiye'si için güçlü bir Meclis grubuna ihtiyacımız var. Ülkemizi küresel ve bölgesel saldırılara karşı, PKK'ya DEAŞ'a, FETÖ'ye karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Asla ayrıştıran olmayacağız, birleştiren olacağız. 81 milyonun hakkını koruyacağız. Bütün milletvekili arkadaşlarımızı şükranla selamlıyorum." ifadelerini kullandı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi