Ahmet Ataç 15 02 2024

AK Parti'de adaylık başvuru süresi uzatıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti'de adaylık başvuru süresi uzatıldı
A
a

AK Parti son dakika gelişmesi ile çalkalandı. Yerel seçimler için 5 Kasım'da başlayan ve 12 Kasım'da sona erecek olan belediye başkan adaylığı başvurularını son dakika aldığı kararla 16 Kasım Cuma 19.00’a kadar uzattı. İşte AK Parti'nin son dakika kararı ve haberin detayları...

Sütiş Eskişehir
AK Parti'den son dakika açıklaması. AK Parti geçen hafta (5 Kasım 2018) başlayan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları için son gün olarak bugünü (12 Kasım 2018) işaret etmişti ancak son dakika değişikliği yapıldı. İşte AK Parti'nin son dakika yerel seçim belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru adaylığı kararı.

AK Parti'de bugün (12 Kasım 2018) sona erecek 2019 Mahalli İdareler Seçimleri belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları, 16 Kasım Cuma 19.00’a kadar uzatıldı.
Yerel seçimlerde, AK Parti'de aday olmak isteyenler için bugün süre doluyordu. Ancak başvuruların yoğun olması ve sisteme giriş yapılamaması nedeniyle başvuru süresi 16 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldı. Aday olmak isteyenler cuma günü saat 19.00'a kadar başvuru yapabilecek. 

Ak Parti'de il genel ve belediye meclis üyeliklerine adaylık başvuruları ise 3 Aralık'a kadar sürecek.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi