Ahmet Ataç 15 02 2024

AK Parti'de "Helalleşme buluşması"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti'de "Helalleşme buluşması"
A
a

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nuri Kahya'dan parti binasında düzenleyecekleri "Helalleşme buluşmasına" davet

Sütiş Eskişehir
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın AK Parti Genel Merkezi’nin onayıyla görevinden ayrılmasıyla bu göreve vekâleten atanan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkan Vekili Nuri Kahya bir açıklama yaparak "Helalleşme buluşması" çağrısı yaptı.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için adayların belirlenmesi öncesinde, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan AK Parti Genel Merkezi’nin onayıyla ilçe başkanlığı görevinden ayrılmıştı.
Nuri Kahya yaptığı açıklamada şöyle dedi: 
“Kamuoyunda da bilindiği üzere AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanımız Volkan Doğan’ın istifası sonrasında bu görevi devraldık. İnşallah görev bizde kaldığı sürece kimseleri kırmadan partimizin bayrağını taşıyacağız ve gönüllere girmeye devam edeceğiz. 2 Aralık Pazar günü saat 13.30’da parti binamızda, eski ilçe başkanımız Volkan Doğan ile bir helalleşme buluşması düzenliyoruz. Başta eski ilçe başkanımız Volkan Doğan olmak üzere, tüm yol arkadaşlarımızı, AK Parti’ye gönül verenleri, bizi orada yalnız bırakmak istemeyen sivil toplum kuruluşları başkan ve üyelerini, değerli muhtarlarımızı, Eskişehir basınının güzide temsilcilerini partimizde düzenlenecek buluşmaya davet ediyoruz”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi