Aile Üyeleri Arasında Çıkan Kavgada Yanlışlıkla Akrabalarını Vurdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aile Üyeleri Arasında Çıkan Kavgada Yanlışlıkla Akrabalarını Vurdu
A
a

Afyonkarahisar’Da Aynı Aileden 3 Kişi Kendi Aralarında Alkol Aldıkları Esnada Bilinmeyen Bir Nedenle Kavga Etmeye Başladı. Olay Yerine Sonradan Gelen Bir Başka Aile Üyesi İse Karanlıkta Kavga Edenlerin Kim Olduğunu Kestiremeyince Akıllara Zarar Bir Şey Yapıp Akrabalarının Üzerine Tüfekle Ateş Edip İkisini Yaraladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da aynı aileden 3 kişi kendi aralarında alkol aldıkları esnada bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Olay yerine sonradan gelen bir başka aile üyesi ise karanlıkta kavga edenlerin kim olduğunu kestiremeyince akıllara zarar bir şey yapıp akrabalarının üzerine tüfekle ateş edip ikisini yaraladı.
Olay, Bolvadin ilçesi Erkmen Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalledeki bir parkta H.A., B.A. ve A.A., isimli aile üyeleri birlikte alkol alıp eğlenmeye başladı. Daha sonra grup üyeleri arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışma kısa süre de kavgaya dönüştü. Sonradan olay yerine gelen bir başka aile üyesi Z.A., ise yakınlarının başkaları ile kavga ettiğini düşünerek pompalı tüfekle şahısların üzerine 4 el ateş açtı. Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği B.A. ve A.A., yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vurulan B.A. ile A.A.’yı ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların sağlık durumları iyi
Bölgeye gelen polis ekipleri ise pompalı tüfeği ateşleyerek yanlışlıkla akrabalarını vuran Z.A.’yı olayda kullandığı tüfekle birlikte gözaltına aldı. Olay sonrası polis tarafından bölgede detaylı bir çalışma yapıldı. Polis ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ederken, olayda yaralanan B.A. ile A.A.’nın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi