Ahmet Çakar'dan olay sözler: Ali Palabıyık tetikçilik yapmıştır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ahmet Çakar'dan olay sözler: Ali Palabıyık tetikçilik yapmıştır
A
a

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmaya hakem Ali Palabıyık'ın kararları damga vurdu. 5 kırmızı kartın çıktığı ve Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren Ahmet Çakar günün en çok konuşulan yazarı oldu. Ahmet Çakar, maçın hakemi Palabıyık'ın tetikçi olarak kullanıldığını ileri sürdü.

Sütiş Eskişehir
AHMET ÇAKAR'IN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, derbi değerlendirmelerinde bulunurken maçın hakemi Ali Palabıyık ile ilgili sert ifadeler kullandı. İşte Çakar'ın maç sonu sözleri:

"Neto'nun atılmasından sonra hakem Ali Palabıyık maçı dengeledi. Beşiktaş'ın penaltısı ve buz gibi bir golü verilmedi. Palabıyık, Beşiktaş'ı katletti. Reyting, marka, maliyet düşünen bir üst akıl emriyle, Ali Palabıyık vasıtasıyla Fenerbahçe galip getirilmiştir. Ali Palabıyık tetikçilik yapmıştır. Bunu sportif anlamda söylüyorum. Türk hakemlerinden ve futbolundan utanıyorum. Üst akıl lige ayar verdi. Ali Palabıyık'tan üstle, alt tarafın yakınlaşmasını istediler. Baronların cepleri şişik kalsın diye koskoca Beşiktaş yem edildi.

Tetikçi olarak Ali Palabıyık kullanıldı. Üst akıl, Fenerbahçe'yi geçen sene de kupada tutmak için yine Ali Palabıyık'ı kullandı. Soruyorum, dünya üzerinde bir takımın arka arkaya iki deplasmanını aynı hakem yönetmiş mi?

Bu ne demek biliyor musunuz, Yusuf Namoğlu, bu maça Ali Palabıyık'ı düşünmemişti. Ancak üst akıl, Ali Palabıyık'ı atadı. Bu galibiyette Fenerbahçe'nin bir gram teri yoktur. Hakemle kazanmışlardır."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi