Ahmet Ataç: Karalamadan siyaset yaptık

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ahmet Ataç: Karalamadan siyaset yaptık
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı meslek odalarının temsilcileriyle bir araya gelerek yeni dönem projelerini tanıttı. Ataç, “Bu zamana kadar kimseyi karalamadan siyaset yaptım” dedi.

Sütiş Eskişehir
Anemon Otel’de gerçekleşen toplantıya, ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve oda temsilcileri katıldı. Toplantıda ilk olarak konuşan CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de birçok farklı görüşün birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu vurguladı. Çakırözer, “Size seçim propagandası yapmayacağım. Ama şunu da söylemeliyim. İyi ki varsınız. Eskişehir’i dünyada parmakla gösterilen bir şehir. Krize rağmen ortalamada ilk 10’da yer alıyorsak bu sizlerin sayesinde. Ülke öyle bir atmosfere girdi ki… Biz yerel seçim yapıyoruz. Eskişehir’de veya başka illerde hangi hizmeti almak istiyorsak onların tartışılması gerekiyor. Ancak bir kesim tarafından kendilerine oy vermediğimiz zaman da terörist ilan ediliyoruz. 1 Nisan’dan sonra yine birbirimizin yüzüne bakacağız. O yüzden bu süreçte hakarete varan ithamları doğru bulmuyorum. Birlik ve beraberliğimizi 31 Mart’ta da korumalıyız” dedi.

YAPACAKLARIMIZI ANLATTIK

Bu zamana kadar kimseyi karalamadan siyaset yaptığını belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Siyaset konuşmaktan ne ses kaldı ne de içimizden geliyor. Bu zamana kadar kimseyi karalamadan siyaset yaptım. 31 Mart’ta da sonucu göreceğiz. Kim kazanırsa şimdiden hayırlı olsun. Bizim içimiz rahat. Bu zaman kadar hiçbir yerden oy istemedik. Hep yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Bunu da sizler değerlendireceksiniz. Bu birliğimizin bozulmamasını ve seçildiğim takdirde de devam etmesini umuyorum” dedi. Ataç konuşması sonrasında, yeni vizyon projelerini Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı meslek odalarının temsilcilerine anlattı.

TEPEBAŞI’NDA FARKLILIK OLMAYACAK

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ataç, toplantının geniş katılımla gerçekleştiğini belirterek katılanlara teşekkür etti. Yapılan toplantının bir seçim veya siyasi bir çalışma olmadığını belirten Ataç, “Bu bir seçim propagandası değil. Burada sadece projelerimizi tanımalarını istedik. Çünkü seçildiğimizde 5 yıl beraber koşturacağız. Burada farklı görüşte işadamları vardı. Projelerimiz anlattık beğendikleri de oldu, düşündürenler de… Birlik beraberliğin olması çok önemliydi” dedi. Seçim çalışmalarının iyi gittiğini söyleyen Ataç, “Vatandaşlarımız nerede karşılaşsak iyi şeyler söylüyor. Tahminim Tepebaşı’nda bir farklılık olmayacak gibi geliyor. Ama seçimde kesin konuşmak çok zordur. Ne zaman sandıktan çıkarsanız başarı odur” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi