Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Samet Aybaba...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Samet Aybaba...
A
a

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Bu noktada adı sıkça anılan teknik direktörlerden biri de Sivasspor'la yollarını ayıran Samet Aybaba olmuştu. Anlaşmaya varıldığı dahi iddia edilen Aybaba konusunda Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu son noktayı koydu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu böyle bir anlaşmanın söz konusu olmadığını belirterek Aybaba ile görüşme dahi gerçekleştirmediğini belirterek, "Samet Aybaba ile kesinlikle görüşmedik. Şahsen kendisiyle de son iki yıldır telefonda dahi konuşmadım. Hatta birbirimizde telefon numaralarımız bile yoktur” dedi.


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Henüz yeni teknik direktörün belli olmadığını belirten Ağaoğlu “Hoca konusu en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Netleşen bir isim yok. Şu an adı anılan isimleri toplum kendisi gündeme getiriyor, kendisi tepki oluşturuyor. Bu benim çok alışık olmadığım bir durum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Ağaoğlu, özellikle Muharrem Usta döneminde yapılan ‘Kulüpte alacağı olan isimlerle yeniden anlaşma ve göreve getirme yoluyla alacakları ortadan kaldırma” politikasına asla girmeyeceklerini belirterek “Sırf alacağının ortadan kaldırılması için herhangi bir hoca ve oyuncuyla anlaşılması söz konusu olamaz. Bu bakış açısı da doğru olmaz. Bunlar birbirinden ayrı konular” dedi. 
 
Kaynak : Haber61
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 25 Mayıs 2018 00:14

EsEs olarak hiç merak etmiyoruz.Bizi zerre kadar ilgilendirmiyor.Bu gazete Eskişehir yerel gazetesi.EsEs haberlerini takip ediyoruz.Ötejiler bizi iilgilendirmez.Üstelik Samet denilen 8taşlı o kadar çok oyuncu aldırdıki hep borçlandırdı hem de küme düşrük.

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi