Ağaçların arasında kıskıvrak yakalandılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ağaçların arasında kıskıvrak yakalandılar!
A
a

Gaziantep’te çaldıkları otomobille ağaçlık alanda gezen biri kadın 2 şahıs polislerce kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Olay, bugün öğle saatlerinde Şahinbey ilçesi Yeşilkent Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, çevre sakinleri ağaçlık alanda şüphelendikleri aracı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisleri fark eden kadın ve erkek şahıs, aracı bırakarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri ile yaşanan kovalamaca sonucu yakalanan İ.K. ve Ü.A. kıskıvrak gözaltına alındı.

 PLAKA ÜZERİNDE OYNAMA YAPILMIŞ Diğer yandan çalıntı 27 E 8165 plakalı aracın plakası 27 F 9155 olarak değiştirildiği tespit edilirken, daha önceden de sabıkaları olduğu öğrenilen İ.K. ve Ü.A. isimli şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
zihni sinir 23 Ağustos 2017 00:16

buda bir şeymi siz gidin samimiyet sokak sümer evleri civarında porsuk bulvarına bakın millet hiç kimseden çekinmeden içkisinide içiyor yatakta gibi alt alta üst üste sevişiyorlar..hatta bir manzara gördüm gözlerime inanamadım..lezbiyen iki kız üst üste sevişiyorlardı..buralara mutlaka kontrol ve ahlak polisi lazım..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi