Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, “Frigya Bölgesi Sürekli Tanıtılıyor”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, “Frigya Bölgesi Sürekli Tanıtılıyor”
A
a

Afyonkarahisar Valiliği Koordinasyonunda, İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Organizasyonunda “İl Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu” İlk Toplantısı Gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Valiliği koordinasyonu ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda “İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” ilk toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Afyonkarahisar’ın çok zengin bir tarihi mirasa sahip olduğunu söyledi. Keklik, Afyonkarahisar’ın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, tüm yolların kesiştiği yer altı ve yerüstü zenginliklere sahip bir şehir olduğunu anlatarak, "Afyonkarahisar ciddi bir turizm potansiyeline sahip bir şehir olmasının yanında tarım ve hayvancılığa kadar birçok sektörde önemli bir merkezdir. Ulaşımı çok kolay olan ülkemizin merkezi şehirlerindendir. Özellikle birkaç yılda inanılmaz yatırımsal ve tanıtımsal bir uyum sağlanmaktadır. İlimizin termal potansiyeli, Frigya bölgesi ve diğer alanlar ulusal kanallarda sürekli tanıtımı yapılmaktadır.” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi