Afyonkarahisar’In Kolektif Tanıtım Toplantısı Yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’In Kolektif Tanıtım Toplantısı Yapıldı
A
a

Turizm Gelişim Ve Tanıtım Ajansı’Nın Kurulmasının Ardından Afyonkarahisar İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü İle Paydaş Kuruluşlar Arasında Görüntülü Konferans Sistemi İle Toplantı Gerçekleştirildi,

Sütiş Eskişehir
Turizm Gelişim ve Tanıtım Ajansı’nın kurulmasının ardından Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile paydaş kuruluşlar arasında görüntülü konferans sistemi ile toplantı gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, toplantı hakkında bilgi vererek, Turizm Gelişim ve Tanıtım Ajansı Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti. Tanır, “İlimizin tanıtımı açısından, Turizm Gelişim ve Tanıtım Ajansının Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy tarafından kurulmasının ilimiz adına büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Paydaşlarımızla beraber ilin kolektif tanıtımını sağlamak son derece önemli, gerçekleştirdiğimiz toplantının bu anlamda önemli bir katkısı olacaktır. Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a Turizm Gelişim Ajansına ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlimize hayırlı olsun. Müdürlüğümüz çalışmaları ile ilimizin tanıtımı GoTurkey‘de yer almaktadır” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi