Afyonkarahisar’Dan, Viranşehir’E Uzanan Traktör Hırsızlığı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Dan, Viranşehir’E Uzanan Traktör Hırsızlığı
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinden Çaldığı Traktörü Tıra Yükleyerek Şanlıurfa’Nın Viranşehir İlçesine Satmak İçin Götüren Şahıs Polisin Başarılı Takibi İle Yakalandı. Hırsızlığı Gerçekleştiren Şahıs Tutuklanırken, Traktör İse Satıldığı Viranşehir İlçesinden Geriye Getirildi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinden çaldığı traktörü tıra yükleyerek Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine satmak için götüren şahıs polisin başarılı takibi ile yakalandı. Hırsızlığı gerçekleştiren şahıs tutuklanırken, traktör ise satıldığı Viranşehir ilçesinden geriye getirildi.
Olay, Bolvadin ilçesi Selçuklu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tarlaya gitmek için sabahın ilk ışıkları ile dışarı çıkan H.D., geceden evinin önüne park ettiği traktörünün yerinde olmadığını görünce durumu Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak çalışma başlattı. Polis yaptığı incelemede olayı gerçekleştiren kişinin İ.S., olduğunu belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs olayı kabullenerek, çaldığı traktörü Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bir kişiye sattığını ve traktörü yüklediği tır ile buraya gönderdiğini söyledi. Bunun üzerine ekipler tırla Viranşehir’e gönderilen traktörün peşine düştü. Olaydan birkaç gün sonra traktör Viranşehir ilçesinde bulunarak Bolvadin’e geri getirilip sahibine teslim edildi.
Olayın ardından adliyeye sevk edilen İ.S. ise sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi