Afyonkarahisar’Da Yılın İlk Halk Günü Toplantısı Yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Yılın İlk Halk Günü Toplantısı Yapıldı
A
a

Afyonkarahisar Valiliği Tarafından Yılın İlk Halk Günü Toplantısı Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında Yapıldı. Toplantıda Vali Çiçek, Geçtiğimiz Yıl 650 Talep Aldıklarını Ve Bunların Birçoğunu Çözüme Kavuşturduklarını Kaydetti.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valiliği tarafından yılın ilk ’Halk Günü’ toplantısı Vali Gökmen Çiçek başkanlığında yapıldı. Toplantıda Vali Çiçek, geçtiğimiz yıl 650 talep aldıklarını ve bunların birçoğunu çözüme kavuşturduklarını kaydetti.
Halk Günü toplantısı valilik toplantı salonunda, Vali Çiçek, vali yardımcıları ve kurum müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantı öncesi salona girmek isteyen vatandaşların teker teker kayıtları tutularak iletişim bilgileri alındı. Mahalle ve köy muhtarlarının da katıldığı toplantıda bayanların çoğunlukta olduğu gözlendi. İlk olarak bayanların taleplerini dinleyen Vali Çiçek, talepte bulanan tüm vatandaşların sorunlarına çözüm buldu. Özellikle iş için gelen vatandaşların iş bulmaları noktasında Çalışma ve İş Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’ne yönlendiren Vali Çiçek, maddi durumu el vermeyenlere de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla yardım yapılması için talimat verdi. 2021 yılında 650 talep ve başvuru aldıklarını belirten Vali Çiçek, bu taleplerin bir kaçı dışında tümünü çözüme kavuşturduklarını kaydetti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi