Afyonkarahisar’da Yağmurdan Alt Geçit Kapandı, Belediye 1 Saat Müdahale Edemedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’da Yağmurdan Alt Geçit Kapandı, Belediye 1 Saat Müdahale Edemedi
A
a

Afyonkarahisar’da yağan yağmur sonrası alt geçitleri su bastı, bir çok noktada deyim yerindeyse trafik durma noktasına geldi. Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri müdahalede gecikince yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Alt geçitte mahsur kalmak istemeyen bazı sürücüler ise çareyi girdikleri alt geçitten tersine ilerleyerek çıkmakta buldu.

Sütiş Eskişehir
Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası şehrin en önemli kavşaklarından biri olan Jandarma Kavşağı’nda deyim yerindeyse trafik kabusu yaşandı. Kavşaktaki çift yönlü 4 şeritli alt geçidin bir tüpü yağmur sularının birikmesi ile kapandı. Bazı sürücüler girdikleri su birikintisinden güçlükle çıkarken bazıları ise suya girip mahsur kalmaktan korktukları için çareyi yolda tersine ilerleyip çıkmakta buldu. Su birikintisine giren bir motosiklet sürücüsünün yaşadığı zor anlar da diğer sürücüler tarafından kayıt altına alındı. Suda kalan motosikletli motorundan inip aracı ittirerek alt geçitten çıktı.

Su birikintilerinden dolayı yolda kilometrelerce kuyruk oluşurken, belediye ekipleri ise yaklaşık 1 saatin sonunda alt geçide gelerek müdahale etti. Belediye ekipleri alt geçitteki suyu tıkanan mazgallardan tahliye ederek yolu açmaya çalışıyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi