Afyonkarahisar’Da Vatandaşlar Dört Gözle Kar Yağışını Bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Vatandaşlar Dört Gözle Kar Yağışını Bekliyor
A
a

Hava Sıcaklıklarının Geceleri Eksi Değerleri Gördüğü Afyonkarahisar’Da Vatandaşlar Dört Gözle Kar Yağışı Beklerken, Kentte Aralık Ayının Son Haftasına Girilmesine Rağmen Kar Yağışının Olmaması İse Şaşkınlıkla Karşılandı.

Sütiş Eskişehir
Hava sıcaklıklarının geceleri eksi değerleri gördüğü Afyonkarahisar’da vatandaşlar dört gözle kar yağışı beklerken, kentte aralık ayının son haftasına girilmesine rağmen kar yağışının olmaması ise şaşkınlıkla karşılandı.
Afyonkarahisar’da bu yıl beklenen kar yağışı gecikti. Meteorolojik tahminlere göre bugün öğlen saatlerinde beklenen kar yağışı olmayınca, aksine bir de hava sıcaklıkları birkaç derece artınca vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Önceki yıllara göre aralık ayının son haftasına girilmesine rağmen kar yağışının gecikmesi ise şaşkınlıkla karşılandı. Duruma şaşırdıklarını belirten vatandaşlar ise meteorolojiyi sürekli takip ettiklerini ve bir an önce yağış beklediklerini ifade ettiler. Kar yağışının geç gelmesinin kuraklık başta olmak üzere bir çok olumsuzluğa neden olabileceğine işaret eden vatandaşlar, önceki yıllarda yağışların kasım aylarında olduğunu bu sene ise kar yağışının çık geciktiğini belirttiler.
Meteorolojik tahminlere göre ise bugün ve yarın lokal yağışlar olması tahmin ediliyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi