Eskişehirspor'da sert açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sert açıklamalar
A
a

Eskişehirspor’da Başkan Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşımlar yaptı. Şimşek, “Eskişehirspor yönetimine kimse ‘Oturdukları yerden yönetiyorlar’ diye ithamda bulunamaz. Davulun sesi uzaktan hoş gelir!” ifadelerini kullandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Başkan Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından sitem dolu paylaşımlar yaptı. Şimşek, “Eskişehirspor yönetimine kimse ‘Oturdukları yerden yönetiyorlar’ diye ithamda bulunamaz. Davulun sesi uzaktan hoş gelir!” ifadelerini kullandı. 

Bu kez sitem etti
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kulüp ile ilgili önemli gelişmeleri camiayla paylaşan Başkan Mehmet Şimşek bu kez sitemliydi. Şimşek, “Eskişehirspor yönetimini kimse oturdukları yerden yönetiyorlar diye ithamda bulunamaz. 2 yöneticimiz İstanbul’da görüşmede, 2 yöneticimiz rahatsızlanan hastaneye giden futbolcumuz için başında, 1 yöneticimiz el ilanları ile uğraşıyor. Uzaktan davulun sesi güzel gelir” diyerek tepkisini ifade etti.

Yönetimin hakkını yemeyin
Şimşek bugünü işaret ederek, “2 yöneticimiz Ankara’da olacak. 1 yöneticimiz billboard (ilan tahtası) ve el ilanı ile uğraşacak. 2 yöneticimiz mülki idarecilerimiz ile görüşecek. Toprağa düşene kadar mücadele edeceğiz. Bu işler bu kadar basit değil, yönetim kurulumuzun hakkını yemeyin. İşlerinden, ailesinden ödün veriyorlar” dedi.

Kulüp yaşasın diye…
Son olarak, “Bu iş bayrak yarışı” diyen Şimşek, “Tüm yönetim kurulları Eskişehirspor yaşasın diye uğraşır. Bu localar, led reklamlar kıyafetler deplasman masrafları kendi kendine gelmiyor. Yalvararak, rica ederek, isteyerek, ziyaret ederek geliyor. Yaşasın Eskişehirspor” ifadelerini kullandı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 17 Aralık 2021 22:07

başkan taraftar sizin nekadar mücadele ettiğini görüyor. Tşk ler birde mac yayınlarının yerine bu parayı borç kapatmada kullansanız.

0 0 Cevap Yaz
Taner 17 Aralık 2021 15:53

İnşallah bu yönetim ile EsEs düzlüğe çıkacak. Allah yardımcıları olsun.

1 20 Cevap Yaz
Ufuk 17 Aralık 2021 15:50

Başkan taraftar her şeyi görüyor,biliyor ve yanınızda.Keşke bu yönetim daha önce gelseydi.

2 19 Cevap Yaz
Orhan 17 Aralık 2021 15:22

Sayın başkan sizden şüphemiz yok fakat ölüyü iyileştirmeye çalışan doktor gibisiniz bir müddet sonra boşa kürek çekdiğinizi anladığınızda iş işten geçmiş olacak yinede başarılar

5 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi