Afyonkarahisar’Da Tam Kapanmanın Ardından Ürküten Yoğunluk

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Tam Kapanmanın Ardından Ürküten Yoğunluk
A
a

Afyonkarahisar’Da 17 Günlük Tam Kapanmanın Ardından Yasakların Kısmi Olarak Kalkmasıyla Cadde Ve Sokaklarda Oluşan İnsan Ve Araç Yoğunluğu Korkuttu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da 17 günlük tam kapanmanın ardından yasakların kısmi olarak kalkmasıyla cadde ve sokaklarda oluşan insan ve araç yoğunluğu korkuttu.
İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile 29 Nisan’da başlayan ve bugün saat 05.00 itibariyle de sona eren tam kapanma sonrası Afyonkarahisar’da ürkütücü yoğunluk yaşandı. Caddeleri dolduran insanlardan bazıları banka ve özel kurumlardaki resmi işleri için sokağa çıkarken, bazıları da meydanda güneşli havanın tadını çıkardı. Vatandaşlar ise bu kalabalığın normal olmadığını dile getirerek tekrar vaka sayılarının artmasından endişeli.

“İşi olanda sokağa çıkıyor, işi olmayanda”
Acil bir işi nedeniyle dışarı çıktığını belirten Ahmet Cengiz isimli bir vatandaş bu yoğunluğun normal olmadığını belirterek, “İşi olan da sakağa çıkıyor olmayan da çıkıyor. Maalesef tekrar vaka sayılarında artış gözlenecek büyük ihtimal. Aşı ne durumda bilmiyorum, ama herkesin aşılanması lazım” dedi.
70 yaşında sokağa çıkan Muzaffer Çakmak ise “Yaşımız itibariyle korkuyoruz. 70 yaşındayım. Kalabalıkta bazı kişiler maske takmıyorlar” diye konuştu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi