Afyonkarahisar’Da Sağanak Yağış Etkili Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Sağanak Yağış Etkili Oldu
A
a

Afyonkarahisar’Da İki Gündür Belirli Aralıklarla Devam Eden Sağanak Yağış Bugün Öğle Saatlerinde Kenti Etkisi Altına Alırken, Hazırlıksız Yakalanan Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da iki günden bu yana aralıklarla devam eden sağanak yağış bugün öğle saatlerinde kenti bir kez daha etkisi altına alırken, yağıştan oluklardan akan sular ise adeta küçük şelaleleri anımsattı.
Afyonkarahisar’da sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Müdürlüğü’nün iki gündür yapmış olduğu sağanak yağış uyarılarına rağmen bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Sağanak yaklaşık 45 dakika boyunca aralıksız devam etti. Kent merkezinde vatandaşlar ıslanmamak için iş yerlerinin önlerine saklanırken, evlerinden hazırlıklı çıkan vatandaşlar da şemsiyelerine açarak yollarına devam etti. Kentin bazı noktalarında yağmurdan kaynaklı su birikintileri oluşması araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiledi. Yetkililer özellikle bodrum katta bulunan iş yerlerini ve konut sahiplerine dikkatli olmaları yönünde uyardı.
Sultandağı ilçesi ve köylerinde de etkisi gösteren sağanak yağmur giderlerini taşmasına neden oldu.
Öte yandan sağanak yağış öğlenden sonra da kuvvetli rüzgarla birlikte devam etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi