Vatan Plastik Çevreye Dost Enerji İle Üretim Yapacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vatan Plastik Çevreye Dost Enerji İle Üretim Yapacak
A
a

Üretim Süreçlerinde Yenilenebilir Enerji Kullanma Dönemini Başlatan Vatan Plastik, Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikasına (I-Rec) Sahip Oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Üretim süreçlerinde yenilenebilir enerji kullanma dönemini başlatan Vatan Plastik, Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikasına (I-REC) sahip oldu.
5 fabrikada yıllık 200 bin ton plastik üreten Vatan Plastik, ‘daha temiz bir dünya’ anlayışından hareketle, ‘sürdürülebilir ekosistem’ için önemli bir işe imza attı. Üretim süreçlerinde yenilenebilir enerji kullanma kararı alan şirket bu kapsamda Aksa Elektrik ile işbirliği yaparak Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası (I-REC) aldı. Çevreye dost enerji kullanarak sürdürülebilir ekosisteme katkı sağlayan Vatan Plastik, doğal kaynakların korunmasında önemli bir rol oynayacak.
1957 yılında Behruz Vatandost tarafından kurulmuş olan sektörünün lider kuruluşlarından Vatan Plastik, Türkiye’nin en büyük 300 firması arasında da yer alıyor ve 600’den fazla kişiye istihdam sağlıyor. 100’den fazla ülkeye ihracat yapan şirketin 200 bin metrekare üretim alanı bulunuyor. Vatan Plastik 5 fabrikasında sera örtüsü, stretch film, gıda streç filmi, silaj streç filmi, shrink film, stretch hood, plastik bobin, dolgulu polimer, çöp torbası, plastifiyan ve çeşitli katkı malzemeleri üreterek Türkiye’nin üretimine güç katan şirketlerin başında geliyor.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi