Afyonkarahisar’Da Olumsuz Hava Şartları Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Olumsuz Hava Şartları Devam Ediyor
A
a

Olumsuz Hava Şartlarının Devam Ettiği Afyonkarahisar’Da, Aniden Çıkan Rüzgarda Ağaç Dalları Kırıldı. Dalların Devrildiği Esnada Yolun Boş Olması İse Yaşanabilecek Olumsuzların Önüne Geçti.

Sütiş Eskişehir
Olumsuz hava şartlarının devam ettiği Afyonkarahisar’da, aniden çıkan rüzgarda ağaç dalları kırıldı. Dalların devrildiği esnada yolun boş olması ise yaşanabilecek olumsuzların önüne geçti.
Hafta ortasından bu yana devam eden olumsuz hava şartları Afyonkarahisar’da hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte şiddetli rüzgardan dolayı Güvenevler mahallesindeki sanayi sitesinde bir ağacın dalları kırıldı. Kırılan dallar yol ortasına devrildi. Olay anında yolun boş olması ise yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçti. Yol ortasına devrilen dalları ise çevre esnafı devrildiği yerden kaldırdı.
Çevre esnaflardan Musa Ayaz, çalıştığı esnada bir ses duyduğunu ve dükkandan dışarı çıktığından devrilen ağacı gördüğünü ifade etti. Ağacın devrildiği esnada yoldan araç geçmediğini kaydeden Ayaz, “Eğer araç geçseydi ağaç büyük zarar verirdi” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi