Afyonkarahisar’Da Kulakların Pası Hazan Şarkılarıyla Silindi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Kulakların Pası Hazan Şarkılarıyla Silindi
A
a

Aksam Türk Sanat Müziği Topluluğu Tarafından Birbirinden Seçkin Eserlerin Seslendirildiği ‘Hazân Şarkıları’ Konserimiz, Gönüllere Nakşedilen Nağmeleri İle Sanatseverlere Eşsiz Ve Büyüleyici Bir Akşam Yaşattı.

Sütiş Eskişehir
AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından birbirinden seçkin eserlerin seslendirildiği ‘Hazân Şarkıları’ konseri, gönüllere nakşedilen nağmeleri ile sanatseverlere eşsiz bir akşam yaşattı.
AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından birbirinden seçkin eserlerin seslendirildiği Hazan Şarkıları konseri, gönüllere nakşedilen nağmeleri ile sanatseverlere güzel bir gece yaşattı. Aksam Genel Koordinatörü ve Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Öğr. Gör. Yunus Emre Uğur; “2013 yılından itibaren Afyonkarahisar’da birbirinden farklı tematik konulardan oluşturdukları konserlerle Afyonkarahisarlı sanatseverlerin karşısına çıktıklarını, bu yıl da birbirinden farklı alanlarda nitelikli çalışmaları Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşayacağız. Kadrosunda hemen her yaştan 70’den fazla Türk Sanat Müziği sevdalısının olduğu bu topluluğun yıl içerisinde yaklaşık 3 konser planlıyoruz” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi