Afyonkarahisar’Da İlk Defa Düzenlenen ‘Arabada Konsere’ İlgi Yoğun Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da İlk Defa Düzenlenen ‘Arabada Konsere’ İlgi Yoğun Oldu
A
a

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu Tarafından Kentte Bir İlke İmza Atılarak Arabada Konser Etkinliği Düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu tarafından kentte bir ilke imza atılarak arabada konser etkinliği düzenlendi.
Kentte ’Arabada Sinema’ ile büyük ilgi gören etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla yapılan konsere ilgi büyük oldu.
Korona virüs (Covıd-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye uygun şekilde yapılan konserde Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini icra etti. Sanatçıların seslendirdikleri eserlerle kulakların pasını sildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla düzenlenen Arabada Konser etkinliğinin Afyonkarahisar’da bir ilk olduğuna dikkat çekti. Etkinliğe katılan tüm sanatseverlere teşekkür eden İhsan Akar, emeği geçenleri tebrik etti. Öte yandan konser öncesi Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından İtfaiye Haftası dolayısıyla mesleğin önemini anlatan kitapçık ve broşür dağıtıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi