Afyonkarahisar’Da Fetö’Nün Öğretmenlerden Sorumlu Sözde İmamı Yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Fetö’Nün Öğretmenlerden Sorumlu Sözde İmamı Yakalandı
A
a

Afyonkarahisar’Da Fetö/Pdy Terör Örgütü’Nun Haberleşme Ağı Bylock Ve Eagle Kullanıcısı Olduğu Tespit Edilen Ve Hakkında 8 Yıl 1 Ay 15 Gün Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulanan Örgütün Öğretmenlerden Sorumlu Sözde İmamı Yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da FETÖ/PDY terör örgütü’nun haberleşme ağı Bylock ve Eagle kullanıcısı olduğu tespit edilen ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulanan örgütün öğretmenlerden sorumlu sözde imamı yakalandı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahıslara yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tem Şube Müdürlüğümüzce yürütülen müşterek çalışma çerçevesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan aranan bir kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda; 2016 yılında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından işlem yapılan, Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğünde öğretmen olarak görev yaparken KHK ile ihraç edilen, FETÖ/PDY terör örgütü içerisinde öğretmenlerden sorumlu sözde imam olarak görev yapan ve hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hüküm bulunan Bylock ve Eagle kullanıcısı K.Ü. isimli şahıs; Erkmen Fevzi Çakmak mahallesinde yapılan araştırma neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilecek.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi