Afyonkarahisar’Da El Sanatları Sergisi Açıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da El Sanatları Sergisi Açıldı
A
a

Afyonkarahisar Belediyesi Ve Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü İşbirliğinde Düzenlenen El Sanatları Kurslarına Katılan Kursiyerlerin El Emekleriyle Hazırladıkları Ürünler Beğeniye Sunuldu.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emekleriyle hazırladıkları ürünler beğeniye sunuldu.
Atatürk Kültür Merkez Salonu’nda açılan sergiye, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okul Müdürü Murat Diktaş, öğretmenler ile kursiyerler katıldı. Sergiyi gezen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki protokol üyeleri kursiyerlerden beğeniye sunulan ürünler hakkında bilgiler aldı. Binlerce el emeği göz nuru ürünlerin beğeniye sunulduğu sergi 2 gün açık kalacak.
İNŞALLAH HELAL KAZANÇ ELDE EDERLER
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yaptığı açıklamada, açılan sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Zeybek şöyle devam etti;
“Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile gerçekleştirilen elişi sergimizi hazırlayanlara emeği geçenlere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu kurstan faydalanan kardeşlerimiz yapacakları bu elişleriyle kendi evlerine helal kazanç elde ederler. Ben kendilerini tebrik ediyorum inşallah hayırlı uğurlu olur.”
Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Melek Kalycıoğlu ise, ekim ayı itibariyle kuru kabak kursu açtıklarını söyledi. Kursiyerlerin eğitimleri ilgiyle takip ettiklerini ifade eden Kalaycıoğlu, “Bu yıl Ekim ayından itibaren kuru kabak kursu açtık. Ekim ayından değişik inceltme, delme ve kesme gibi değişik dekoratif kabaklarımızı yaptık. Bazılarını lambader şeklinde kullandık bazılarını da dekor amaçlı kullandık. Emeği geçen tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi