Afyonkarahisar’Da Doğan Her Bebek İçin Fidan Dikilecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Doğan Her Bebek İçin Fidan Dikilecek
A
a

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’Nde 1-7 Ağustos Tarihleri Arasında Kutlanan “Dünya Emzirme Haftası” Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Programda Doğan Her Bebek Adına Bir Fidan Dikileceği Açıklandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde 1-7 Ağustos tarihleri arasında kutlanan “Dünya Emzirme Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda doğan her bebek adına bir fidan dikileceği açıklandı.
Devlet Hastanesi Başhekim Mehmet Duran’ın destekleriyle, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy’un koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte, bir yandan anne sütünün önemine dikkat çekilirken, diğer yandan Türkiye’nin birçok bölgesinde meydana gelen orman yangınlarına değinildi.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy yaptığı açıklamada, anne sütü ve emzirmenin önemine değinerek; “Unutmayalım; Her bebek bir fidan, bebeklerimizi emzirerek, doğayı sahiplenerek koruyalım” dedi.
Öte yandan geleceği yeşertmek adına il genelindeki ormanlık alanlara, doğan her bebek adına bir fidan dikileceği açıklandı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi