Afyonkarahisar’Da Berber Ve Kuaförlere Korona Virüs Denetimi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da Berber Ve Kuaförlere Korona Virüs Denetimi
A
a

Afyonkarahisar Valiliği Tarafından Oluşturulan Berber, Kuaför Ve Güzellik Merkezi Denetim Komisyonu Tarafından Kentteki Berber Ve Kuaförlere Yönelik Yapılan Korona Virüs (Kovit-19) Denetimlerine Devam Edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Valiliği tarafından oluşturulan Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezi Denetim Komisyonu tarafından kentteki berber ve kuaförlere yönelik yapılan Korona virüs (Kovit-19) denetimlerine devam edildi.
Korona visüs salgını nedeniyle alınan tedbir kurallarını yerinde denetleyen komisyonu bu kapsamda kent merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik önceki haftalarda yaptığı denetimlerine devam etti.
Afyonkarahisar Valiliği tarafından oluşturulan komisyonu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Komisyon üyeleri belirli periyotlarda yaptıkları ziyaretler ile berber, kuaför ve güzellik merkezi alanında çalışmalarını sürdüren iş yerlerine denetim yaptılar. Denetimlerde iş yeri sahipleri ve çalışanlarına özellikle hijyen kuralları, maske ve sosyal mesafe kuralları bir kez daha hatırlatıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi