Afyonkarahisar’Da ‘Düzensiz Göç İle Mücadele Ve Huzur Uygulaması’

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da ‘Düzensiz Göç İle Mücadele Ve Huzur Uygulaması’
A
a

Afyonkarahisar Kent Genelinde Emniyet Ekiplerince Yapılan ‘Düzensiz Göç İle Mücadele Ve Huzur Uygulamasında’ Toplam 2055 Şahıs Sorgulanırken 44 Bin 218 Tl Para Cezası Uygulandı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar kent genelinde polis ekiplerince yapılan ‘Düzensiz Göç ile Mücadele ve Huzur Uygulaması’nda toplam 2 bin 55 şahıs sorgulanırken 44 bin 218 TL para cezası uygulandı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezi ve ilçelerde yapılan ‘Düzensiz Göç İle Mücadele ve Huzur Uygulamasına’ yönelik 55 ekip, 237 personel ile 32 uygulama noktasında denetimler yapıldı. Yapılan uygulamalarda; 94’ü yabancı uyruklu 2 bin 55 şahıs kontrol edildi. 24 metruk bina ve muhtelif yerler, 30 umuma açık işyeri, 5 Otobüs terminali kontrol edilirken yine 469 araç kontrol edilip 16 araca toplam 31 bin 290 TL idari trafik cezası uygulandı. Hakkında Denizli İcra İlamat Masası’nın kararıyla nafaka hükümlerine uymamak suçundan aranması olan 1 şahıs Dinar Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Türkiye’ye illegal yollardan giriş yaptıkları tespit edilen Afganistan uyruklu 2 şahıs ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünce dosyası kapatılarak hakkında sınır dışı kararı alınan 1 Afganistan uyruklu şahısın iş ve işlemleri tamamlanarak muhafaza altına alınıp, 12 bin 928 TL idari para cezası uygulandı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi