Afyonkarahisar’Da ’Basketbol Mahalli Müsabakaları’ Sona Erdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da ’Basketbol Mahalli Müsabakaları’ Sona Erdi
A
a

Afyonkarahisar'da Düzenlenen U-10 Ve U-12 Basketbol Mahalli Müsabakaları Bugün Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda Oynanan Maçlar Sonucunda Sona Erdi. Müsabakalar Sonucunda Dereceye Giren Takımlar Madalya Ve Kupalarını Aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da düzenlenen U-10 ve U-12 Basketbol Mahalli Müsabakaları Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda oynanan maçlar sonucunda sona erdi. Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını aldı.
Afyonkarahisar spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birçok farklı branşta müsabakaya ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’da Basketbol Mahalli Karşılaşmaları sona erdi. Kıran kırana geçen maçlar sonucunda; U-10 yaş kategorisinde Karakartal SK birinci, Yeni Nesil SK ikinci, Yükseliş SK üçüncü oldu. U-12 yaş kategorisinde ise Yeni Nesil SK birinci, Afyon Yıldızları SK ikinci, Yükseliş SK ise üçüncü oldu.
Karşılaşmalar neticesinde başarılı olan takımlara madalya ve kupaları; Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Basketbol İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Sarlık tarafından verildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi