Ahmet Ataç 15 02 2024

Afyonkarahisar’Da, ’Kamu Binalarında Enerji Verimliliği’ Seminer Verildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da, ’Kamu Binalarında Enerji Verimliliği’ Seminer Verildi
A
a

Afyonkarahisar Valiliği İl Enerji Yönetim Birimi Yöneticisi Hakan Demir Çay Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda “Kamu Binalarında Enerji Verimliliği” İsimli Seminer Verdi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valiliği İl Enerji Yönetim Birimi Yöneticisi Hakan Demir Çay Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda ’Kamu Binalarında Enerji Verimliliği’ isimli seminer verdi.
Demir, kendisini anlatan ve bir söyleşi şeklinde başlayan konuşmasının ilk kısmında eğitim öğretim hayatından ve kendisini devamlı geliştirmesi için insanın karşılaştığı çeşitli zorluklarla birlikte aslında çok fırsatlarının da olduğundan, önemli olan bu fırsatları değerlendirmesi gerektiğinden bahsetti. Seminerin ikinci kısmında, valilikler bünyesinde kurulan İl Enerji Yönetim Birimlerinin oluşumunu, görevlerini anlatan Demir, enerjinin üretimi ve kullanımı hakkında uluslararası protokollerden bahsetti. Kamu binalarındaki enerji kullanımı hakkında yapılacak yatırımlarda devletin izlediği yol ve ulaşmak istediği hedefi belirten Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in konuşmasının bir bölümünü izleterek açıklamalarını sonlandırdı. Seminerin sonunda Demir öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi