Afyon Ve Kütahya’Dan 3 Araç Çalan Şahıslar Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyon Ve Kütahya’Dan 3 Araç Çalan Şahıslar Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar Ve Kütahya’Da 3 Araç Çalan Polisi Düzenlediği Başarılı Operasyonla Yakalanırken, Adliyeye Sevk Edilen Şahıslar Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar ve Kütahya’da 3 araç çalan polisi düzenlediği başarılı operasyonla yakalanırken, adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Yolçatı köyü ile Afyonkarahisar kent merkezinden toplamda 3 aracın çalınmasının ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmada hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlenen 3 şahsı yakalaya ekipler ayrıca şahısların çaldıkları 3 aracıda ele geçirdi. Şahıslar işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yanda, şahısların çaldıkları bir aracı 15 bin TL karşılığında M.G., isimli bir şahsa sattıkları ve gözaltına alınan bu şahsında savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı belirtildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi