Afyon'da foto kapanlardan muhteşem görüntüler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyon'da foto kapanlardan muhteşem görüntüler
A
a

Afyonkarahisar’da bulunan Akdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında, Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından farklı zamanlarda foto kapan ve droneye takılan yaban hayvanlarının muhteşem görüntüsü büyük beğeni topladı

Sütiş Eskişehir
Afyon haberi: Afyonkarahisar’da bulunan Akdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında, Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından farklı zamanlarda foto kapan ve droneye takılan yaban hayvanlarının muhteşem görüntüsü büyük beğeni topladı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Akdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında belli noktalara yerleştirilen ve farklı zamanlarda yaban hayvanları foto kapanlar tarafından görüntülendi. Foto kapanlar ve droneden elde edilen görüntüler, başta kızıl geyik olmak üzere domuz, akbaba ve kartal gibi hayvanların doğada ne tür şartlarda yaşam mücadelesi verdiğinin adeta bir kanıtı oldu. Kızıl geyiklerin ihtişamlı görüntüsünün yanında domuzların da doğadaki beslenme mücadelesi foto kapanlar tarafından anbean görüntülendi.

 
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi