Afyon'da devrilen araçta nefes kesen kurtarma!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyon'da devrilen araçta nefes kesen kurtarma!
A
a

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarpıp devrilen araçtaki iki kişi yoldan geçenlerin yardımı ile araçtan çıkarıldı

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarpıp devrilen araçtaki iki kişi yoldan geçenlerin yardımı ile araçtan çıkarılırken, şans eseri olayı yara alamadan atlatan şahıslar içerisindeki çıktığı aracı ise yine çevredekilerin el birliği ile düzeltti.
Kaza, Afyonkarahisar 1. Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet T., idaresindeki 03 AAG 679 plakalı hafif ticari araç sürücünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarpıp devrildi. Çarpmanın etkisi ile yan yatarak durabilen aracın sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan Muzaffer T., çevredekilerin yardımı ile aracın üstüne çıkan birisinin kapıyı açması ile sıkıştıkları yerden çıktı. Kazazedeler bir süre olayın şokunu yaşarken, ikisi de olayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından yan yatarak yolu kapatan araç yine çevredekilerin yardımı ile düzeltildi. Araç daha sonra çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

 
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi