Afyon'da bu görüntüyü gören gülmeden edemiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyon'da bu görüntüyü gören gülmeden edemiyor
A
a

Afyonkarahisar’da refüjdeki yaya yolunun sürücüler tarafından kullandığı gerekçesi ile beton bariyerlere kapatılması ilginç bir o kadar komik görüntüler oluşturdu

Sütiş Eskişehir
Afyon haberi: Afyonkarahisar’da refüjdeki yaya yolunun sürücüler tarafından kullandığı gerekçesi ile beton bariyerlere kapatılması ilginç bir o kadar komik görüntüler oluşturdu. Belediyenin yaya yolunun ortasına koyduğu bariyerden dolayı vatandaşlar bariyerin çevresinden dolaşarak yolun karşısına geçiyor.
İlginç olay, Güvenevler mahallesi Asiye Sultan bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar ortasındaki refüje yapılan yaya yolunda araçların dönüş yaptığı ihbarı üzerine Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı ekipler ilginç bir uygulama yaparak araçların geçişlerini engellemek için yolun ortasına büyük beton bariyer koydu. Yolun giriş ve çıkışlarını küçük dubalarla kapatmak yerine belediye tuhaf bir uygulama yapınca ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bariyerin yaya yolunun neredeyse 3’te 2’sini kapatınca yolu kullanmak isteyen vatandaşlar ise bariyerin ya çevresinden dolanarak ya da üstünden atlayarak karşıya geçmeye başladı. Bariyerin üstüne yazılan ‘Kadir Esman Karayolları’ yazısı ise bir başka gülümseten olay oldu.

 
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 11 Mart 2021 06:28

Burası Afyon normaldir. Kaba insan dolu

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi