AFAD'dan Eskişehir'e flaş uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AFAD'dan Eskişehir'e flaş uyarı!
A
a

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD'dan Eskişehir için önemli bir uyarı geldi! Yapılan uyarıya göre yarından itibaren kentte kuvvetli yağış ve lodos bekleniyor.

Sütiş Eskişehir

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) Eskişehir için önemli uyarı geldi. AFAD yaptığı açıklamada, yarından itibaren kentte yaşanacak kuvvetli yağış ve lodos nedeniyle vatandaşların baca zehirlenmesi, ulaşımda aksama ve çatı uçmalarına karşı dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.

ESKİŞEHİR'DE SICAKLIKLAR DÜŞECEK Mİ?

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'de Eskişehir’in içerisinde bulunduğu bölgenin yağışlı havanın etkisi altına gireceğini bildirerek, hafta sonu beklenen lodos fırtınasına karşı uyardı. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yapış şeklinde olması beklenirken, hafta sonu yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, cumartesi günü bölge genelinde lodos nedeniyle kuvvetli rüzgâr ve fırtına, yer yer kısa süreli fırtına ve yüksek kesimlerde tam fırtınaya karşı uyardı. Cumartesi günü bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde olması beklenen hava sıcaklıklarının, Pazar gününden itibaren yağışlarla birlikte hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri ve altına düşeceği tahmin ediliyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tam 13 Mart 2023 01:23

Tam derman derkeennn artikkkkkkk yolu uzun bu askiiiiiin

0 0 Cevap Yaz
mami bart 10 Mart 2023 22:39

Ziyaaaaaaaaaaa AFAD ziyaaaaaa

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi