Afad Afyonkarahisar Ekibi Afet Bölgesinde Çalışmalarını Sürdürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afad Afyonkarahisar Ekibi Afet Bölgesinde Çalışmalarını Sürdürüyor
A
a

Kahramanmaraş Merkezli Meydana Gelen Depremin Ardından Afet Bölgesine Giden Afyonkarahisar İl Afet Ve Acil Durum (Afad) Müdürlüğüne Bağlı Ekipler Afeti 14. Gününde De Çalışmalarını Sürdürürken, Ekipler Depremden 278 Saat Sonra Antakya’Da Enkaz Altında Kalan Bir Kişiyi De Kurtardı.

Sütiş Eskişehir
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından afet bölgesine giden Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum (AFAD) müdürlüğüne bağlı ekipler afeti 14. gününde de çalışmalarını sürdürürken, ekipler depremden 278 saat sonra Antakya’da enkaz altında kalan bir kişiyi de kurtardı.
Afetin ilk gününden itibaren bölgeye giden Afyonkarahisar ADF ekibi adeta canla başla çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 100 kişilik AFAD Afyonkarahisar ekibi yapılan koordinasyona bağlı kalarak görevlendirildikleri illerde yoğun bir şekilde çalışıyor. Ekipler son olarak Hatay’ın Antakya ilçesinde çöken apartmanın enkazında kalan Hakan Yasinoğlu isimli vatandaşı kurtardı. Yasinoğlu, UMKE ekipleri tarafından apılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. AFAD Afyonkarahisar ekibi son vatandaş enkazdan çıkartılana kadar sahada büyük bir çaba saf ederken, kurtarılan her can için büyük bir sevinç yaşadılar.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi