Adı Eskişehir'de yaşayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Adı Eskişehir'de yaşayacak!
A
a

Ordu’da sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Ceren Özdemir’in ismi Odunpazarı Belediyesi tarafından yaşatılacak. Başkan Kazım Kurt, Adalar’da açılacak olan gençlik merkezine, ailesi de onay verirse “Ceren Özdemir” adının verileceğini açıkladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir de Türkiye ile birlikte Ceren'in ölümü ile sarsılmış, ardından gözyaşı dökmüştü. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Özdemir, 3 Aralık’ta, Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi’ndeki evinin bulunduğu binaya girerken bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Şimdi Odunpazarı Belediyesi, yaşamını yitiren Ceren Özdemir'in isminin Adalar mevkiinde hizmete girecek gençlik merkezine verileceğini duyurdu.

ADI GENÇLERLE YAŞAYACAK
Odunpazarı Belediyesi Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde yeni bir gençlik merkezi inşa etti. Hayatını kaybeden Ceren Özdemir için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından herkese örnek olacak bir açıklamaya imza atıldı. Kurt  Gençlik merkezine Ceren’in isminin verileceğini duyurdu. 

"UNUTMAYACAĞIZ GÜZEL KIZIM"
Başkan Kurt’un duygu yüklü açıklaması şöyle: “Yakında Adalar’da açılışını yapacağımız gençlik merkezine (ailesi de uygun görürse) Ceren Özdemir’in adını vereceğiz. Söz veriyoruz seni unutmayacağız, unutturmayacağız güzel kızım. Adın Eskişehir’de gençlerle yaşayacak” 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman 11 Aralık 2019 19:46

Vatan için can veren kahramanların ruhlarını incitmeyin.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi