Adanaspor Teknik Direktörü maç için ne dedi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Adanaspor Teknik Direktörü maç için ne dedi?
A
a

Eskişehirspor - Adanaspor maçının ardından Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş penaltı pozisyonuna hiç değinmedi, "Eze'nin 88. dakikadaki adam eksiltmeleri iyiydi" dedi...

Sütiş Eskişehir
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Skor olarak geri dönüş çok önemli ve anlamlıydı. Eksiklerimiz, hatalarımız, yanlışlarımız elbette var. İnşallah bu uzun yolun sonunda taraftarıyla kenetlenmiş ve takımıyla bütünleşmiş bir Adanaspor olacak” dedi. 
TFF 1. Lig’in 2. haftasında Adanaspor, evinde Eskişehirspor’u geri dönüşle 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, skor olarak geri dönüşün çok önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, oyuncularını tebrik etti. Galibiyeti Adanaspor taraftarına armağan ettiğini ifade eden Eriş, “Havanın çok sıcak olmasına rağmen iki takım da güzel mücadele verdi. Seyir zevki adına, gel-gitleri çok olan, geri dönüşleri çok olan bir maç oldu. Her iki takım da kazanmak istiyordu. Biz, skor 1-0 iken 3-4 pozisyon yakaladık. Skor 2-1 olduktan sonra oyunu bırakmadık ve sonuna kadar geri dönüş için mücadele verdik. Sıcak havalarda geri dönüşler çok zordur. Bunun için oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Hem bol gollü hem de çok pozisyonu olan bir müsabakaydı” diye konuştu. 
Adanaspor’un daha uzun bir yolu olduğunu belirten Eriş, “Eksiklerimiz, hatalarımız, yanlışlarımız elbette var. Kazandığımız bir maçta bunu çok daha net gördük. İnşallah bu uzun yolun sonunda taraftarıyla kenetlenmiş ve takımıyla bütünleşmiş bir Adanaspor olacak” dedi. 

Penaltıya değinmedi, "adam eksiltme" dedi

Karşılaşmanın hakeminin Eskişehirspor aleyhine penaltı çaldığı pozisyondaki oyuncusu için Eriş, "Eze mükemmel bir performans ortaya koydu. Dk. 88'de bire birlerdeki hamleleri, adam eksiltmeleri hem fiziki kalitenin hem de adaptasyonunun çok yüksek olduğunu gösterdi. Eze'nin performansı bugün olağanüstü iyiydi." ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şevki 26 Ağustos 2019 18:44

senin tarafından çıkan her taç ta topu eline alıp direktiflerini verdikten sonra topu elinle oyuncuna vermen iyi bir taktikti..hakemler bunu da yediler..

0 1 Cevap Yaz
EsEs 26 Ağustos 2019 14:26

Kendi canı yansa konuşurdu.

0 1 Cevap Yaz
Es 26 Ağustos 2019 11:47

Penaltı konusunda da adam eksiltme deyip geçmek ne kadar doğru acaba ve ne kadar adaletli olur.Kaleci direk topa müdahale ediyor.Rakip oyuncuyla herhangi bir teması yok.Nasıl penaltı bu.Ama penaltı kendi lehine olunca adam eksiltme oluyor.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi