Adana Demirspor: 4 - Eskişehirspor: 0

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Adana Demirspor: 4 - Eskişehirspor: 0
A
a

Eskişehirspor, zorlu Adana Demirspor deplasmanından 4-0 mağlup ayrılıyor. Karşılaşmanın 30. dakikasında Adana Demirspor'un attığı gol uzun süre tartışılacak cinsten

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, TFF 1. Lig'de zirve mücadelesindeki ekiplerden Adana Demirspor karşısında tutunamadı ve karşılaşmadan 4-0 mağlubiyetle ayrıldı.
Maçın ilk yarısında, Adana Demirspor 13. dakikada Herve Kage ile 1-0 önce geçti.
Karşılaşma henüz 30. dakikada iken oldukça tartışmalı bir gol yiyen Kırmızı Şimşekler, bu golden sonra da direnç göstermeye çalıştı ancak 72. dakikada yaşanan talihsiz an ve Mehmet Özcan'ın kendi kalesine gönderdiği topun ağlara gitmesiyle 3-0 geriye düştük.
Maçın skorunu belirleyen gol ise 81. dakikada Berk Yıldız'dan geldi. 
Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 16'ya yükseltip TFF 1. Lig'de 3. sıradaki yerini korudu.
Eskişehirspor 5 puanda ve 15. sırada kaldı.

İlk Yarı
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada 13. dakikada Herve Kage'nin golü ile ev sahibi ekip Adana Demirspor 1 - 0 öne geçti.
30. dakikada Adana Demirspor atağında, dışarıdan çevrilmiş gibi duran topu Adana Demirspor oyuncusu Galip Güzel vücudunu kullanarak kalemize gönderdi. 
Tartışmalı pozisyonda Eskişehirspor oyuncuları oyuna devam ederken, hakem gol kararı verdi ve Kırmızı Şimşekler 2-0 geriye düştü.
Karşılaşmanın ilk yarısı Adana Demirspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı
Karşılaşmanın 72. dakikasında Adana Demirspor'un kullandığı korner atışında Mehmet Özcan topu ters bir vuruşla kendi filelerine gönderdi ve Eskişehirspor deplasmanda 3-0 geriye düştü.
Maçın 81. dakikasında Adana Demirspor forması giyen Berk Yıldız takımını 4-0 öne geçiren golü attı.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 1 Ekim 2018 03:03

Türkiye'de bütün liglerde oynayan toplam 71 takım arasında en çok gol yiyen takım olarak Eskişehirspor en üstte lider durumunda inanılır gibi değil.

0 0 Cevap Yaz
AOD 30 Eylül 2018 21:42

Adana seyircisi 2. golde tepki gösterdimi değil diye.Hani kardeştiniz 2 sezon öncede Eskişehirde beş beş diye bağırıyordu kardeşleriniz Eş Es in kendinden başka dostu kardeşi yok

0 2 Cevap Yaz
Namık

2 ci gol gayet nizami bir goldü top kale çizgisini geçti ,niye tepki göstersinler ki ?

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi