Adana Demirspor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Adana Demirspor - Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
A
a

Adana Demirspor - Eskişehirspor maçı bugün saat 19.30'da Adana'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak, yayıncı kanal ise Bein Sports Max 1

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Lig'de 7. hafta mücadelesi olan Adana Demirspor - Eskişehirspor maçının yeri, saati ve yayıncı kanalı belli oldu.
Adana Demirspor Eskişehirspor karşılaşması bugün yani 30 Eylül Pazar günü saat 19.30'da, Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Bu zorlu 90 dakikanın yayıncı kanalı ise Bein Sports Max 1.

Eskişehirspor taraftarı Adana'da olacak
Eskişehirspor’un sahaya çıktığı her deplasmanda tribündeki yerini alan Eskişehirspor taraftarı, bu akşam Adana semalarını ‘Es Es’ sesleriyle inletecek. SiyahKırmızılı sevdalılar takımları uğruna bin 320 kilometre yolu hiçe saydı. Taraftarlar, sonuç ne olursa olsun bu akşam yine takımı bağrına basacak. 

Adana Demirspor ile Eskişehirspor tarihlerinde 35. kez karşılaşacak
Eskişehirspor ile Adana Demirspor bugün tarihlerindeki 35’nci karşılaşmaya çıkıyor. Daha önce oynadıkları 1’i özel 33’ü resmi olmak üzere 34 maçın 9’unu Eskişehirspor ,10’unu ise Adana ekibi kazanırken, 14 maçta taraflar yenişemedi. Bu maçlarda atılan toplam 76 golün 34’ü SiyahKırmızılı ekipten 42’si de Adana Demirspor’dan geldi. İlk kez 19 Eylül 1965 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaşan ekipler maçtan Fethi Heper ve Özden Uçal’ın karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son karşılaşma ise yine 3 Mart 2018’de Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynandı. Maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Adana Demirspor'un Eskişehirspor karşısında hedefi galibiyet
Yaptığı transferlerle güçlü bir kadro kuran ve sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig’in 7’nci haftasına girerken topladığı 13 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. Adana ekibi, geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Altınordu’yu tek golle yenerek aldığı 3 puanın moraliyle Eskişehirspor’u ağırlayacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu hafta içinde antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, rakibin çok genç ve çok mücadeleci bir ekip olduğunun altına çizerek ”Eskişehirspor’u ciddiye alacağız” sözleriyle maçın zorluğuna dikkat çekmişti.

Adana Demirspor - Eskişehirspor maçının hakemi Yasin Kol
Bugün saat 19.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Adana Demirspor-Eskişehirspor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi’nden A-Klasmanı hakemlerinden Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını ise Habib Tiryaki ve Kâmil Çetin Yapacak. Orta Hakem Yasin Kol, ilk kez bir Eskişehirspor maçında düdük çalacak.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi