Açıköğretim Sistemi 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Açıköğretim Sistemi 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu
A
a

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Teması 'Gençlik ve Kültürel Miras' olarak belirlenen yarışmaya bin 550 açıköğretim öğrencisi 3 bine yakın fotoğrafla katıldı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'ndeki yurt içinden ve yurt dışından programlara kayıtlı öğrencilerin katılabildiği yarışmada 3 başarı ödülü ve 6 mansiyon ödülü jüri tarafından belirlendi. Kezban Türkoğlu, Gökhan Ufuk Korkmazgil ve Sevgin Cingöz'e ait fotoğraflar başarı ödülüne layık görülürken Ali Akkaya, Tevfik Adatepe, Murat Adıyaman, Muhammed Taha Kılıç, Emine Uluyol ve Cem Balkı'ya ait fotoğraflara mansiyon ödülü verildiği açıklandı. Bunların dışında katılımcılardan seçilen 60 eser sergilemeye hak kazandı. 
2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda jüri olarak; Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Nihat Değirmenci, Rektör Danışmanı ve aynı zamanda Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Rahmi Atalay, Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Öğretim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Volkan Yüzer, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Handan Deveci ve Açıköğretim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Halit Turgay Ünalan, Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Candemir ve Öğr. Gör. Gökhan Deniz Dinçer görev aldı. 
Diğer yandan yarışmanın sonuçlarının http://aosyarisma.anadolu.edu.tr/ adresinde yayınlanırken seçilen fotoğraflardan oluşturulan kataloğun aynı siteden indirilebileceği belirtildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi