Acıbadem mesaisi başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Acıbadem mesaisi başladı
A
a

Final-Four 4’üncü maçında Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak olan Nesine.com Eskişehir Basket bu maçın hazırlıklarına başladı. Potanın Şimşekleri Yenikent Spor Salonu’nda çalıştı.

Sütiş Eskişehir
Yenikent’te çalıştılar
Nesine.com Eskişehir Basket Acıbadem Üniversitesi ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına başladı. Sezon boyunca antrenmanlarını ve maçlarını Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda sürdüren  Potanın Şimşekleri, üniversitenin mezuniyet törenleri için bu haftaki antrenmanlarını Yenikent’te yapıyor.
 
Hedef galibiyet
Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi mağlubiyetiyle gruptaki ilk yenilgisini alan Potanın Şimşekleri bu mağlubiyeti Acıbadem deplasmanında telafi etmek istiyor. Final-Four’da oynadığı üç karşılaşmada galibiyetle tanışamayan Acıbadem karşısında Eskişehir Basket galibiyet hedefliyor.
 
Uyarılarda bulundu
Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan Nesine.com Eskişehir Baskette Amerikalı Koçu Brad Greenberg, antrenmanda oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Greenberg’in özellikle savunma ribauntlarında oyuncularından daha dikkatli olmalarını istedi. Oyun kurucuları da uyaran Amerikalı, tercihlerine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi