Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de ekonomik krizin fotoğrafı: Sayıları daha da artacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ekonomik krizin fotoğrafı: Sayıları daha da artacak!
A
a

Eskişehir'de Halk Büfeler önünde uzun kuyruklar oluşturarak uygun fiyattan ekmek, süt, süt ürünleri ve yumurta almak isteyen Eskişehir halkının taleplerini dikkate alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Türkiye’nin en ucuz pastörize sütünü, süt ürünlerini, ekmek ve yumurtasını Eskişehir halkına sunan belediye yetkililerinin projesine ilgi de büyük oldu. Vatandaşın ucuz ürüne ulaşabilmek için Halk Büfeler önünde uzun kuyruklar oluşturması dikkat çekti. Halk Büfeler ile Eskişehirlilere ucuz ürün satış olanağı sağlayan aynı zamanda Türkiye’nin en ucuz pastörize sütünü vatandaşa sunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin projesine büyük ilgi oluştu.

Ekonomik zorluklar nedeniyle soğuk kışa rağmen Halk Büfeler önünde uzun kuyruklar oluşturarak en uygun fiyattan ekmek, süt, süt ürünleri ve yumurta almak isteyen Eskişehir halkının taleplerini dikkate alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Halk Ekmek Büfelerinin önündeki kuyrukları üzülerek takip ettiklerini ifade eden Büyükerşen, “Ekmeğe, yumurtaya, süt ve süt ürünlerine ekonomik olarak ulaşmak herkesin hakkı. Bu sebeple 20 büfemizi daha, en kısa sürede yenileyerek soğuk zincir büfe sayımızı 48’e çıkaracağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kemal 21 Aralık 2021 18:04

Yenikent 'te çalışan büfe 3 ay önce kapadıldı.

0 0 Cevap Yaz
Kemal 21 Aralık 2021 18:02

Yenikent 'te bulunan büfe kapatıldı.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi