Ahmet Ataç 15 02 2024

741. Ertuğrul Gazi’Yi Anma Ve Yörük Şenlikleri İçin Hazırlıklar Sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 741. Ertuğrul Gazi’Yi Anma Ve Yörük Şenlikleri İçin Hazırlıklar Sürüyor
A
a

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 741'İnci Ertuğrul Gazi’Yi Anma Ve Yörük Şenlikleri İçin Söğüt'te Çeşitli İncelemelerde Bulundu.

Sütiş Eskişehir
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Eylül’ün ikinci haftasında kutlanacak olan 741’inci Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri için Söğüt’te çeşitli incelemelerde bulundu.
İlk olarak şenlikler için istişare ve değerlendirme toplantısını ilgili kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştiren Vali Kızılkaya, ardından şenliklerin gerçekleştirileceği alanları sahada takip etti. Ertuğrul Gazi Türbesi, Ertuğrul Gazi Camii, Darul Kurra, cirit sahası ve şenlik alanında çeşitli incelemeler yapan Vali Kızılkaya, Bilecik’in ve Türkiye’nin en önemli manevi değerlerinden olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne heyecanla hazırlandıklarını ifade etti. Vali Kızılkaya, “Coşku içerisinde bir şenlik gerçekleştirmek istiyoruz” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.
Vali Kızılkaya’ya Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, İl Müftüsü Ali Erhun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve ilgili yetkililer eşlik etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi