Ahmet Ataç 15 02 2024

6’lı masadan flaş açıklama: Pazartesi adayını duyuracak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  6’lı masadan flaş açıklama: Pazartesi adayını duyuracak
A
a

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem mutabakatında buluşan 6'lı muhalefet partisi Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bir araya geldiği toplantı sona erdi. Ortak açıklamada, nihai açıklamanın 6 Mart Pazartesi günü paylaşılacağı duyuruldu.

Sütiş Eskişehir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu altılı masa, bugün Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde 12'nci kez toplandı. Saat 14.00 itibarıyla başlayan toplantı, yaklaşık 6 saat sürdü. Toplantı devam ederken, 6 partinin genel başkanlarının imzasını taşıyan ortak açıklama yapıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların, partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı, 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyuyla paylaşmak üzere, Saadet Partisinin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz."

Saadet Partisi'nde 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantının, saat 14.00'te başlayacağı bildirildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
B. T. 2 Mart 2023 22:45

Pazartesi beyaz duman gönderilecek, şükürler olsun...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi