53 yıllık Eskişehirspor'da bir ilk yaşanacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 53 yıllık Eskişehirspor'da bir ilk yaşanacak!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig perdesini yüzde 90 alt yapı oyuncuları ile açacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Günlerdir transfer tahtasını açmak için uğraşan fakat bunu başaramayan Eskişehirspor yönetimi, 53 yıllık tarihi çınara bir ilki yaşatacak.

Giresun deplasmanında takım otobüsü ile giden Eskişehirspor, bugün saat 19.30’da Giresunspor ile oynayacağı sezonun ilk maçına, 20 yaş ortalamasına sahip U21 takımı ile çıkacak.

2018-2019 Sezonu Spor Toto 1. Lig perdesi Cuma günü oynanan Karabük-Adana Demirspor maçıyla açıldı. Dün oynanan karşılaşmalarla devam eden birinci hafta maçlarında, Eskişehirspor ise bugün deplasmanda Giresunspor karşılaşmasıyla sezona merhaba diyecek.

OTOBÜSLE GİRESUN’A GİTTİLER
Teknik direktör Fuat Çapa nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan Siyah kırmızılı futbolcular, dün sabah takım otobüsü ile yola çıkarak Giresun’a gitti. Eskişehirspor kafilesinde, neredeyse tamamı alt yapı oyuncularından oluşan gençler yer aldı. 

ES ES TARİHİNDE BİR İLK
Günlerdir transfer tahtasını açmak için uğraşan fakat maddi destek gelmediği için yeni transferlere lisans çıkartamayan Eskişehirspor yönetimi, 53 yıllık çınarın tarihinde bir ilke imza atarak, zorunlu olarak ilk kez sezona U21 takımı ile başlanmasına neden oldu.

KRTİK MAÇ 19.30’DA
Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, Giresun deplasmanına puan umudu ile giden Siyah kırmızılı gençler, Eskişehirspor tarihine geçecek kritik maçı yarın saat 19.30’da oynayacak. Karşılaşmayı ise İzmir Bölgesi Hakemi Hakan Ceylan yönetecek.

İŞTE O GENÇLER
Diğer taraftan sezon öncesi sözleşme uzatan Semih Güler ve gurbetçi Kaan Gül dışında tamamı alt yapı oyuncularından oluşan 18 kişilik Giresun maçı kafilesinde, yer alan diğer oyuncular ise şöyle;
Ekrem Kılıçarslan,
Cemali Sertel,
Bedirhan Altunbaş,
İsmail Oykun,
Furgan Polat,
Mehmet Özcan,
Fevzi Yıldırım,
Talha Erdoğan,
Halil İbrahim,
Ebrar Aydın,
Fıratcan Üzüm,
Utku Kılızkaya,
Alperen Kocabaş,
Batuhan Kökdere,
Hasan Kısacık ve
Tolga Yakut.

Giresunspor - Eskişehirspor maçı yarın akşam saat 19.30'da.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Söz ağızdan çıkar Mert olun 3 Kasım 2018 03:18

Ah be Eskişehirli kardeşlerim hepsi senaryo oyalama İstanbul maçında para bulundu dediler doğru u 19 maçına takım otobüsüyle gelmişler fakat taşıma suyla değirmen dönmez Eskişehir'in geleceği için u19 hocasının yaptığı edepsizligi alt yapı sorumluları bu olayı ört pas edip Eskişehir'in altyapısına zarar yeriyorlar İstanbul maçında Türbünde eses li Veli bulamadım ama tesadüf kongüre üyesiyimdedi hocanın hatalarını amlattım İnanmadı kulup dei inanmamıştı ama Antep maçında edep sizligi tekrarlıyor dediğimde U17 hocasın dan mevzuyu öğreniyor ve türbünden uzaklaşıyor bu yanlışlıkları temizleyin eses in geleceği için dürüst hacalar getirin Eses için Namuslu olun alt yapıya güvenin saygılar

0 0 Cevap Yaz
Kadir 12 Ağustos 2018 21:49

Yeni tranferlere lisans çıkmazsa EsEs büyük değer kaybeder. Zaten itibar ayaklar altında.

0 1 Cevap Yaz
Yaşar Tuncer Bayser 12 Ağustos 2018 21:42

Takımın bu haline çok üzülüyorum. Eskişehir gibi bir şehirde 15 milyon bulunamıyor yazık. Taraftara yazık değil mi? Taraftar görevini yapmadı mı? Geçen seneden beri aynı futbolcuların borçları yazılıp duruyor. Hiç mi ödeme yapılmıyor. Hiç mi borç verecek kimse yok. Eskişehirspor 'un ve Eskişehir' in boynunu niye büküyorsunuz. Bence başkan elinden geleni yapıyor ama olmuyor. Olmuyorsa ve puan silinecekse ligi bırakalım. Daha şerefli olur. Bize desinler şu kadar verin düzelecek, elimizden geleni yaparız. Daha hayırlı günlere sağlıcakla kalın.

0 1 Cevap Yaz
taraftar 12 Ağustos 2018 13:09

o para bulunacak, başka yol yok. buraya eses düşmanlarının ağzıyla yazı yazmayın.

2 1 Cevap Yaz
Ghepa 12 Ağustos 2018 10:25

ES ES'li yorumcu kardeşim aynen katılıyorum. eger bu gazetede yapılan yorumlar yayınlanmıyacaksa, yorumlar bölümünü kapatsınlar. Demekki Ünal ve ekibi, bazı çıkarcı yalaka taraftarlar hakkında yorumlar yapıldıgında bunları korumaları gerekiyor. Bunlar ES ES sevdalısı degil çıkar sevdalısı....

1 3 Cevap Yaz
Es 11 Ağustos 2018 23:10

Ne tarih kaldı ne efsane yazıklar olsun hepsine. Koskoca bir camiayı rezil ettiler.İnsanlar ESKİŞEHİRSPOR dediğinde anlatmaya başladığında yüzlerine bakamaz hale geldik. Bizi bu duruma getirenlere ve düşürenlere yazıklar olsun..

0 9 Cevap Yaz
Es Es 11 Ağustos 2018 21:28

O kadar yorum yazıyoruz yayinlamiyorsunuz Lütfen Anadolu .Basın korkmaz.Yayinlayin

0 3 Cevap Yaz
Davut 11 Ağustos 2018 20:39

Eskişehirspor düştüğü bu kötü durumdan sadece tek bir yol ile kurtulabilir..yaptığı transferleri teşekkür ederek gönderecek ve mevcut genç alt yapı oyuncularıyla süper lige çıkacak..

3 11 Cevap Yaz
Yeter 11 Ağustos 2018 20:06

Es Es sevdalılarını eziyet çektirmeyin . Basket takımı gibi kapatın. Bu rezalet bitsin artık.

7 7 Cevap Yaz
Kazim 11 Ağustos 2018 19:30

Yonetim devre arasini gormeden yine istifa eder ve vazgecerler demedi demeyin.

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi