Ahmet Ataç 15 02 2024

50 Yıllı Evli Kalan Çiftler Mutluluğunu Bakın Nasıl Açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 50 Yıllı Evli Kalan Çiftler Mutluluğunu Bakın Nasıl Açıkladı
A
a

Klt Şuhut'ta 50 Yıl Ve Üzerinde Evli Kalan Çiftlere Anlamlı Ziyaret (Fotoğraflı - Görüntülü) Recep Dikici Afyonkarahisar (İha) - Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde Şuhut Yardımlaşma Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Uysal Ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bağır, Şuhut Sosyal Yapımızın Önemli Unsuru Kadınlarımızın Kültürel, Sosyal Ve Ekonomik Gelişimlerini Desteklemek Amacıyla Kooperatif Olarak Kurulan Şuhut Kadın Kültür Evi Atölyesini Ziyaret Ederek İlçede 50 Yıl Ve Üzerinde Evli Kalan Tecrübeli Çiftlere Atölyede Üretilen Ürünleri Şuhut Ve Köylerinde Evlilikte 50 Yılını Dolduran Ailelere Şuhut Kaymakamımız Sayın Erkan Kaçmaz İle Birlikte Takdim Etti. Aile Yılı Projesi Kapsamında Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz'ı Makamında Ziyaret Eden Şuhut Yardımlaşma Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Uysal Ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bağır, Şuhut Kaymakamlığı Ziyaretinin Ardından Şuhut Kadın Kültür Evi Atölyesinde İncelemelerde Bulundu. Buradaki Ziyaretini Sonlandıran Başkan Uysal Ve Yönetim Kurulu Üyesi Bağır, Kaymakam Kaçmaz İle Birlikte Aile Yılı Dolayısıyla 50 Yıl Ve Üzerinde Evli Kalan Tecrübeli Çiftleri Ziyaret Ederek Gönüllerini Aldı. Ziyarette Başkan Uysal Ve Bağır Tarafından 50 Yıl Ve Üzerinde Evli Kalan Tecrübeli Çiftlere Şuhut Kadın Kültür Evi Atölyesinde Kadınların El Emeği Göz Nuru Ürünlerinden Oluşan Seramik Kahve Takımı, Kahve Ve Afyonkarahisar Lokumu İle Birlikte Hediye Edildi. Ziyarette Kıdemli Çiftlere Daha Nice Sağlıklı Ve Huzurlu Yıl Dileğinde Bulunuldu. Rd Haberin Yayınlanmamış Fotoğrafları

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Şuhut Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı üyeleri ilçede 50 yıl ve üzerinde evli kalan çiftçileri ziyaret ederek, Kadın Kültür Evleri atölyelerinde üretilen ürünleri hediye etti. Ziyaretlerde çiftler ise uzun evliliklerini sırrını sabır ve saygı olarak açıkladı.
Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Uysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bağır ilçede 50 yıl ve üstünde evli kalan tecrübeli çiftleri ziyaret ederek, hatırlarını sordular. Yaşlı çiftlere Şuhut Kadın Kültür Evi Atölyesi’nde kadınların el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan seramik kahve takımı, kahve ve Afyonkarahisar lokumu ile birlikte hediye edildi.
Ziyarette evli kalan çiftler ise uzun evliliğin sırrının sabır, saygı ve karşılıklı hoşgörüden geçtiğini ifade ettiler. Ziyaret kapsamında ilçedeki 180 aileye gidileceği ve hediyeler verileceği öğrenildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi