5 Metrelik Buz Kütlesini İşçiler Motorlu Testereyle Kesti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 5 Metrelik Buz Kütlesini İşçiler Motorlu Testereyle Kesti
A
a

Afyonkarahisar’In Hocalar İlçesinde Patlayan Su Şebekesi Donunca Ortaya İlginç Bir Manzara Çıktı. Su Borusunun Patladığı Bölgedeki Yaklaşık 5 Metrelik Dev Buz Kütlesi İşçiler Tarafından Motorlu Testere İle Kesilerek Temizlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde patlayan su şebekesi donunca ortaya ilginç bir manzara çıktı. Su borusunun patladığı bölgedeki yaklaşık 5 metrelik dev buz kütlesi işçiler tarafından motorlu testere ile kesilerek temizlendi.
Olay, Hocalar ilçesine bağlı Kocagöl köyü Avgancık mevki’inde meydana geldi. Bölgeden geçen içme suyu şebekesi henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü patladı. Hava sıcaklığının eksi 15 dereceye kadar düştüğü bölgede patlayan şebeke suyu borusunun etrafında kısa süre dev buz kütlesi oluştu. Yaklaşık 5 metre yüksekliğinde, 20 metre çapında olan buz kütlesi ardından belediye işçileri tarafından motorlu testereler ile kesildi. Olumsuz hava koşullarından dolayı bölgeye iş makinesi götürülemediğinden işçilerin bu yönteme başvurdukları ifade edildi. Buz kütlesinin kesilmesinin ardından şebekedeki patlak onarılarak bölgeye tekrar içme suyu verildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi