5 Gün Önce Kaybolan Minik Köpeğini Gece Gündüz Arıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 5 Gün Önce Kaybolan Minik Köpeğini Gece Gündüz Arıyor
A
a

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde 5 Gün Önce Minik Köpeği Kaybolan Mehmet Ali Oduncu İsimli Adam Gece Gündüz Sokaklarda ‘Can Yoldaşımdı’ Dediği Köpeğini Arıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 5 gün önce minik köpeği kaybolan Mehmet Ali Oduncu, gece gündüz sokaklarda ‘can yoldaşımdı’ dediği köpeğini arıyor.
Mehmet Ali Oduncu, işe gittiğinde evinin bahçesinde bulunan yavru köpeğin evine döndüğünde yerinde olmadığını ve dış kapının açık olduğunu gördü. Köpeğin çalındığını iddia eden Oduncu, 5 gün önce kaybolan köpeğini her yerde aramaya başladı. Çok üzgün ve huzursuz olduğunu belirten Oduncu, köpeğini bulan ve görenlerin kendisine haber vermelerini istedi. Oduncu, "Arkadaşımdı, can yoldaşımdı sanki. Cumartesiden bugüne çok üzgünüm. İşten geldikten sonra kapı açıktı kendisi dışarı çıkmış ya da çalınmış bilemiyoruz. Bütün mahalleyi aradım, mahalle sakinlerine sordum görmediklerini belirttiler. Lütfen bulan olursa bana geri getirsin. Onsuz eve gelemiyorum üzgünüm bana yardımcı olun. Yaklaşık 5 gündür köpeğim arıyorum, bulamıyorum lütfen yardımcı olun bana" dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi